Formular evaluare

Vă invităm să completați formularul de mai jos cu detalii referitoare la compania pe care o reprezentați și experții noștri vor realiza o analiză a obligațiilor de mediu pe care le aveți, în funcție de răspunsurile furnizate.

Veți primi un raport cu informații concise privind responsabilități conform legislației de mediu și acțiuni concrete de implementat în ceea ce privește autorizarea de mediu, gestiunea deșeurilor, declarațiile AFM, raportări către autorități de mediu, etc.

Acest raport este absolut gratuit, fără obligații suplimentare sau clauze ascunse. Este la latitudinea dumneavoastră implicarea noastră ulterioară în implementarea acțiunilor identificate în urma analizei, scopul principal fiind conformarea companiei cu legislația de mediu, evitarea amenzilor și a prejudiciilor aduse mediului înconjurător, precum și optimizarea costurilor cu protecția mediului.

Compania dumneavoastră deține autorizație de mediu?
Cerințe de încărcare
Compania a desfășurat activități de export bunuri ambalate sau retur ambalaje?
Importați sau achizitionați intracomunitar ambalaje de desfacere (caserole, pahare, pungi, etc)?
Comercializați pe piață națională produse cu marca înregistrată a companiei înscrisă pe ambalaj?
Supraambalați produse ambalate individual în vederea comercializării?
Sunteți producător de ambalaje sau închiriați ambalaje?
Mențineți evidența gestiunii deșeurilor în conformitate cu prevederile HG 856/2002?
Produceți, importați sau achizitionați intracomunitar baterii și acumulatori (ca atare sau integrate in EEE) pentru comercializare sau uz propriu?
Produceți, importați sau achizitionați intracomunitar echipamente electrice și electronice (EEE) pentru comercializare sau uz propriu?
Produceți, importați sau achizitionați intracomunitar pungi şi sacoşe pentru cumpărături, cu mâner integrat sau aplicat, fabricate din materiale obţinute din resurse neregenerabile?
Produceți, importați sau achizitionați intracomunitar uleiuri pe bază minerală, semisintetice, sintetice, cu sau fără adaosuri?
Produceți, importați sau achizitionați intracomunitar anvelope noi şi/sau uzate destinate reutilizării?
Produceți, importați sau achizitionați intracomunitar substanțe clasificate de actele normative relevante (Regulamentul REACH) ca fiind periculoase pentru mediu?